2 vedete, 2 relaţii în paralel şi un Speak… INFIDEL! Ea e vedeta care a primit cu zîmbetul pe buze despărţirea lui Speak de Adelina Pestriţu. GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/10/2016, 00:02
2 vedete, 2 relaţii în paralel şi un Speak… INFIDEL! Ea e vedeta care a primit cu zîmbetul pe buze despărţirea lui Speak de Adelina Pestriţu. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Cu toate că majoritatea oamenilor prevedeau un happy-end, relaţia dintre Adelina Pestriţu şi Speak a luat sfîrşit în această toamnă, lăsînd în urmă un mare semn de întrebare: Care să fie oare motivul?

Potrivit gurilor rele, ar fi vorba de infidelitate. Dar nu a brunetei, ci a fostului ei iubit. Nu de alta, dar Speak nu ar fi tocmai uşă de biserică, dacă ţinem cont de ceea ce s-a întîmplat în 2014.

Exact la vremea respectivă, debuta furtunos povestea de dragoste dintre cei doi. Doar că, surpriză! Cîntăreţul nu era singur, ci implicat într-o altă relaţie, cu Adriana Marinescu, fosta dansatoare a a Sylviei (ex-ASIA), a băieţilor de la Alb-Negru şi a trupei Fly Project.

De altfel, sprinţarul Speak a jonglat preţ de cîteva luni cu cele două iubite, trăind o viaţă dublă, pînă cînd fetele au aflat una de cealaltă, din presă. Sedusă şi abandonată, Adriana a luat drumul străinătăţii, părăsind România şi stabilindu-se în SUA. Şi bine a făcut! Actualmente, fosta iubită a lui Speak trăieşte din plin visul american, avînd o carieră de succes în modeling şi fiind protagonista unor pictoriale şi spoturi publicitare la mare modă peste Ocean.

Adriana a înflorit după despărţirea de Speak, iar artistul nu este deloc străin de acest lucru. Ba mai mult, spun gurile rele, cîntăreţului i s-ar fi reaprins călcîiele după ea, realizînd într-un moment de sinceritate interioară că fosta dansatoare e, de fapt, sufletul lui pereche, nefiind exclus ca tocmai Adriana să fie motivul despărţirii de Adelina. Nu de alta, dar infidelitatea nu este o stradă cu sens unic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×