În 2007, Doina Ocu câştiga „Dansez” pentru fetiţa ei de 4 ani, care suferea de autism infantil! Cum arată Doina şi Iris acum, la adolescenţă

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/02/2018, 20:23
În 2007, Doina Ocu câştiga „Dansez” pentru fetiţa ei de 4 ani, care suferea de autism infantil! Cum arată Doina şi Iris acum, la adolescenţă GALERIE FOTO

Sezonul cu numărul trei al show-ului „Dansez pentru Tine” a fost unul cu totul şi cu totul special. Cosmin Stan, pe atunci reporter al Ştirilor Pro TV, a dansat pentru ca partenera lui, Doina Ocu, să-şi poată ajuta fetiţa în vârstă de 4 ani, Iris, care fusese diagnosticată cu o boală cruntă: autism infantil.

Cei doi au ajuns să fie marii câştigători din 2007, iar bruneta şi-a văzut îndeplinit visul de a-şi ajuta fiica, plecând acasă cu cei 50.000 de euro, care au reprezentat marele premiu al competiţiei. Acum, Iris este o domnişoara de 14 ani, merge la şcoală şi are note foarte bune, mama ei fiind cât se poate de mândră de ea.

Asta nu e tot! Micuţa s-a ales cu un fraţior, Thomas Leonard, în vârstă de 7 anişori. Şi, în ciuda celor două sarcini, Doina a bifat la rândul ei o schimbare incredibilă, reuşind nu numai să nu se îngrase, dar chiar să slăbească, având acum o siluetă cu care face furori pe plajă, în vacanţele estivale pe care şi le petrece cu soţul ei şi cu cei doi copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×