Celebra blondă, gafă colosală în faţa unui hotel din centrul oraşului! Cămaşa s-a desfăcut şi a rămas în sânii goi!

în Femei frumoase
07/02/2018, 15:00
Celebra blondă, gafă colosală în faţa unui hotel din centrul oraşului! Cămaşa s-a desfăcut şi a rămas în sânii goi! GALERIE FOTO

Are un chip de păpuşă Barbie, un păr lung, blond şi bogat, şi un trup perfect, cu forme de zeiţă. În plus, se mândreşte şi cu cel mai sexy decolteu de la Hollywood. Charlotte McKinney este deja una dintre vedetele preferate ale paparazzilor, care o vânează la fiecare apariţie publică.

Aşa s-a întâmplat şi la ultima ieşire în oraş, când paparazzy au surprins poze cu ea care au ajuns pe primele pagini ale publicaţiilor de scandal! Zeiţa care a jucat recent în remake-ul Baywatch a fost fotografiată într-o cămaşă care i-a dat bătăi de cap, mai ales că vedeta nu purta nici sutien!

A rămas în sânii goi în public! Galerie foto

Charlotte McKinney este conştientă de atuurile sale fizice şi încântă fanii de pe Instagram cu cele mai provocatoare selfie-uri din showbiz. Pozele în bikini sau în ţinute sumare sunt la ordinea zilei, aşa că nu este de mirare că tânara este considerată deja noua blondă fatala de la Hollywood.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×