Adevăratul motiv pentru care Ramona Gabor a fugit din România! Abia acum a recunoscut

Adrian Barna   
în Femei frumoase
15/03/2018, 00:16
Adevăratul motiv pentru care Ramona Gabor a fugit din România! Abia acum a recunoscut GALERIE FOTO

Ramona Gabor s-a stabilit de multă vreme la Dubai, acolo unde a reuşit să se impună ca model şi ca femeie de afaceri. Ramona Gabor duce o viaţă de lux şi trăieşte şi o poveste de dragoste cu un bărbat plin de bani. „În Bucureşti am luat viaţa în piept, în Bucureşti mi-a fost cel mai greu, în Dubai m-am integrat foarte bine am şi muncit din prima zi, oamenii sunt mai deschişi în afară. Cu luxul nu e greu să te acomodezi, important este să nu îţi uiţi rădăcinile. Am plecat când simţeam că toată lumea voia să mă pună jos, a fost şi o ambiţie personală”, aratp vedeta.

Monica Gabor afirmă că nu regretă decizia luată. „În viaţă nu am niciun regret, când te împiedici trebuie să ştii să mergi mai departe. Să stăm să plângem pentru ce s-a întâmplat acum un minut?! Nu mai putem schimba nimic, oricum”, declară sora Monicăi Columbeanu.

Despre viaţa sa în altă parte alumii, vedeta dă detalii uimitoare. „Femeia este foarte preţuită în Dubai, nu stai la coadă dacă vrei să îţi plăteşti facturile, bărbaţii îţi dau locul. Trebuie să ştii să te poţi adapta. Vara sunt 50 de grade, este foarte cald. Petrec mult timp în America, dar Dubaiul este oraşul meu de suflet. M-am cam mutat în America, încă muncesc să am o viză care să îmi permită să am activităţi în America”, susţine Ramona Gabor.

Vedeta face anumite mărturisiri şi despre viaţa sentimentală. „Nu sunt măritată şi nici însărcinată, îmi doresc o familie, dar vreau să fiu atentă cu ce bărbat o să îmi petrec restul vieţii, pentru mine căsătoria este sacră. Sunt cu cineva, nu am astfel de gânduri momentan. Trei ani de zile am fost singură. Am aşteptat trei ani să găsesc pe cineva şi momentan sunt fericită. Nu m-am gândit să renunţ deloc la standardele mele. Nu am o relaţie secretă, nu am ce să ascund, dar nici nu stau să arăt lumii întregi de cine sunt îndrăgostită”, adaugă Ramona Gabor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×