Galerie FOTO. MIRACOL! A paralizat după un ACCIDENT GROAZNIC, dar după un an a devenit FOTOMODEL!

Cristian Blanuta   
în Hotnews
20/01/2016, 00:00
Galerie FOTO. MIRACOL! A paralizat după un ACCIDENT GROAZNIC, dar după un an a devenit FOTOMODEL! GALERIE FOTO

Galerie FOTO. MIRACOL: A paralizat după un ACCIDENT GROAZNIC, dar după un an a devenit FOTOMODEL! După un an, a devenit FOTOMODEL

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE SCHIMBARII ULUITORE

Sara Najm, o tînără de 21 de ani, a suferit un grav accident de circulaţie, fiind lovită pe trecerea de pietoni, în urma căruia a intrat în comă: a suferit multiple leziuni grave ale creierului. Atunci avea 17 ani. Mai mult, după ce şi-a revenit, medicii îi dădeau şanse infime de a mai putea merge din nou. Avea să devină model!

Nenorocirea s-a petrecut în 2012, iar un an mai tîrziu, Sara avea să meargă din nou! I-a fost greu însă în perioada de recuperare, atunci cînd, după spusele ei, a fost ţinta ironiei oamenilor, care o făceau, între altele, handicapată. A fost deprimată, povesteşte tînăra, dar mama ei a fost aceea care a sprijinit-o emoţional pentru a trece peste situaţie.

Mai mult, Sara a fost convinsă de cea care i-a dat viaţă să încerce o şedinţă de modelingul, iar rezultatul a fost neaşteptat: a fost căutată apoi de o agenţie de top din Londra.

Avea să ajungă de multe ori pe cat-walk, pentru Agenţia TMP Asia. De asemenea, modelul a apărut şi pe prima pagină a revistei Magazine.

„Mama mi-a spus mereu că sînt frumoasă, chiar şi după accident, dar eu nu o credeam. După accident, a fost foarte greu, emoţional în special. Colegii de la facultate îmi spuneau că sînt handicapată! A trebuit să studiez la domiciliu, pentru că era dificil, emoţional, pentru mine. Îmi pierdusem, la un moment dat, încrederea, dar nu m-am lăsat bătută”, a povestit Sara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×