Nici la Vaslui nu s-a auzit aşa ceva până acum! Aceasta este familia care are 20 de copii! Nu e nici unul adoptat! Ce vârste au şi cum arată!

Andrei Trifan   
în Reality show
08/01/2018, 16:21
Nici la Vaslui nu s-a auzit aşa ceva până acum! Aceasta este familia care are 20 de copii! Nu e nici unul adoptat! Ce vârste au şi cum arată! GALERIE FOTO

Este cea mai numeroasă familie din Marea Britanie! Un cuplu britanic şi-a adus acasă recent ultimul copil al cuplului! Este cel de-al 20-lea copil! Cu toţii s-au aflat pe platoul de filmare a unei emisiuni matinale, unde regizorul a fost nevoit să filmeze doar cu unghi foarte larg!

Sue Radford, în vârstă de 42 de ani şi Noel Radford, în vârstă de 46 de ani, au 20 de copii cu vârste între trei luni şi 28 de ani! Bărbatul are o fabrică de plăcinte, de unde câştigă în jur de 50 de mii de lire sterline pe an, însă nu a apelat niciodată la ajutor de la stat, în afara alocaţiei de 170 de lire pe săptămână pe care îi primeşte familia.

Aceasta este cea mai numeroasa familie din Marea Britanie!

În urma emisiunii, familia Radford a primit sute de comentarii în care oamenii îi lăudau pe copii pentru disciplina de care au dat dovadă în timpul filmării, dar şi pe părinţi pentru modul în care şi-au educat copiii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×