dulci nebuniidulcinebunii.ro

Această mamă a urcat în autobuz şi a început să alăpteze! Ceilalţi pasageri au jignit-o şi au umilit-o. Dar să vezi cum s-a răzbunat femeia

Alăptatlul în public reprezintă, pentru mulţi, un subiect tabu, dar ceea ce s-a întâmplat, zilele trecute, într-un mijloc de transport în comun este de-a dreptul strigător la cer!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Protagonistă este Bryony Esther, o mamă din Leigh-on-Sea, Essex, Anglia! Femeia a urcat într-un autobuz şi a început să alăpteze. Ceilalţi pasageri nu numai că nu i-au oferit un loc pe scaun, dar unii dintre ei chiar au jignit-o, zicându-o că este "scârbos" ce face. Lucrurile au devenit de-a dreptul scandaloase în momentul în care tânăra a rugat pe cineva să se aşeze lângă el, iar bărbatul a refuzat-o, spunând că locul este ocupat!

Jignită şi umilită, Bryony avea să se răzbune cu vârf şi îndesat. Englezoaica a făcut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul ei de Facebook, alături de alte poze, pe care le puteţi vedea în galeria foto de mai sus, imaginile devenind, în doar câteva minute, virale la nivel mondial!

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004