Această mamă a urcat în autobuz şi a început să alăpteze! Ceilalţi pasageri au jignit-o şi au umilit-o. Dar să vezi cum s-a răzbunat femeia

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/08/2017, 00:17
Această mamă a urcat în autobuz şi a început să alăpteze! Ceilalţi pasageri au jignit-o şi au umilit-o. Dar să vezi cum s-a răzbunat femeia GALERIE FOTO

Alăptatlul în public reprezintă, pentru mulţi, un subiect tabu, dar ceea ce s-a întâmplat, zilele trecute, într-un mijloc de transport în comun este de-a dreptul strigător la cer!

Protagonistă este Bryony Esther, o mamă din Leigh-on-Sea, Essex, Anglia! Femeia a urcat într-un autobuz şi a început să alăpteze. Ceilalţi pasageri nu numai că nu i-au oferit un loc pe scaun, dar unii dintre ei chiar au jignit-o, zicându-o că este „scârbos” ce face. Lucrurile au devenit de-a dreptul scandaloase în momentul în care tânăra a rugat pe cineva să se aşeze lângă el, iar bărbatul a refuzat-o, spunând că locul este ocupat!

Jignită şi umilită, Bryony avea să se răzbune cu vârf şi îndesat. Englezoaica a făcut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul ei de Facebook, alături de alte poze, pe care le puteţi vedea în galeria foto de mai sus, imaginile devenind, în doar câteva minute, virale la nivel mondial!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×