Acum va fi mamă, în urmă cu 15 ani poza GOALĂ! Cum s-a lăsat fotografiată Anda Adam în tinereţe! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
01/12/2015, 00:00
Acum va fi mamă, în urmă cu 15 ani poza GOALĂ! Cum s-a lăsat fotografiată Anda Adam în tinereţe! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! GALERIE FOTO

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CUM S-A LĂSAT POZATĂ ANDA ADAM ÎN TINEREŢE! ACUM 15 ANI ERA BRUNETĂ! IMAGINILE CU EA GOALĂ SUNT DEMENŢIALE!

Ziua cea mare pentru Anda Adam a sosit! Cântăreaţa se pregăteşte să nască o fetiţă pe care o va numi Evelin. Artista s-a internat la spital şi în scurt timp îşi va strânge micuţa în braţe, fiind momentul pe care îl aşteaptă de multă vreme.

VEDETA pe jumătate româncă şi cu cel mai bombat posterior din lume a născut prematur! IMAGINI SENZAŢIONALE cu copilul şi cu ea! 

Anda Adam a ales să nască de Sfântul Andrei, deoarece e zi de sărbătoare şi îşi doreşte ca fetiţa ei să aibă o viaţă cât mai frumoasă. În imagini, o puteţi vedea pe viitoarea mămică în drum spre spital, nerăbdătoare să îşi ţină fetiţa în braţe. Dragostea dintre ea şi soţul ei este mare, iar artista a fost în culmea fericirii când a aflat că va deveni mămică.

Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi căsătorindu-se la începutul lunii iunie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

GALERIE FOTO. Ce graţii, dar după gratii! A cîştigat titlul „Miss Puşcărie” şi a primit o recompensă fierbinte de la iubita ei 

Cîntăreaţa a pozat de două ori într-o revistă pentru adulţi. În 2000, Anda a pozat în revista Playboy, în care şi-a arătat corpul demn de invidiat. Pe atunci, cîntăreaţa nu îşi pusese încă implanturi cu silicon.  Anda a fost una dintre puţinele viedete autohtone care au primit şi o a doua ofertă de a poza în celebra revistă pentru bărbaţi. În al doilea pictorial, cîntăreaţa a arătat mai matură, mai sexy şi mai provocatoare.

www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×