dulci nebuniidulcinebunii.ro

Adela Popescu nu e prima soţie a lui Radu Vâlcan! Starul TV a mai fost căsătorit cu o femeie celebră. GALERIE FOTO

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an, după cinci ani de relaţie, însă actriţa nu este prima soţie a lui Radu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Vâlcan a fost căsătorit cu o tînără foarte frumoasă, pe nume Tereza. Aceasta s-a mutat acum în Grecia, însă păstrează legătura cu prietenii pe care îi are la noi în ţară, iar preferatul acesteia este, de departe, Hora Brenciu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În 2003, Radu şi Tereza au devenit un cuplu. Timp de patru ani, cei doi au împrăţit şi bune şi rele şi chiar au mers în faţa altarului. Nimic nu durează o veşnicie însă, iar în 2007 cei doi şi-au spus adio şi şi-au văzut de viaţă.

Tereza s-a recăsătorit şi ea şi chiar a devenit mămică. Pasionată de sport şi călătorii în aer liber, aceasta şi-a găsit acum soţul perfect, care este redactor-şef al unei publicaţii de ciclism.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663