Ce transformare! Cum arată Adelina Pestriţu acum şi din ce câştigă bani, după ce s-a retras din televiziune

Filon Stan   
în Femei frumoase
28/11/2017, 15:16
Ce transformare! Cum arată Adelina Pestriţu acum şi din ce câştigă bani, după ce s-a retras din televiziune GALERIE FOTO

O mai ţineţi minte pe Adelina Pestriţu? E brunetă, are nişte ochi superbi şi un trup de zeiţă! N-aveţi cum s-o uitaţi, deşi a dispărut de pe micile ecrane de ceva vreme. După cum arată în prezent, am putea să spunem că i-a priit retragerea de pe micile ecrane!

Frumoasa brunetă s-a reinventat şi este în trend cu dezvoltarea Internetului! S-a retras din lumina reflectoarelor, în lumea virtuală, unde îi merge de minune! Se foloseşte de popularitatea şi frumuseţea ei pentru a face bani. Nu vă gândiţi la prostii, pentru că nu este aşa! Prezintă diferite produse pe paginile ei de socializare!

Adelina Pestriţu face bani pe internet!

„Am o carieră frumoasă pe internet, pe care mi-am dezvoltat-o în urmă cu ceva ani şi am fost o norocoasă din punctul ăsta de vedere, pentru că a luat aşa, o amploare, internetul şi este în plină dezvoltare. Bucuria mea cea mai mare este că am atras branduri pe care le admiram încă de atunci când nu existam nici în televiziune şi nici în mediul online”, explică Adelina Pestriţu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×