ADEVĂRUL a ieşit la iveală! Liviu Vârciu şi Jojo, AMOR SECRET! IMAGINILE BOMBĂ cu ei doi împreună

Iuliana Spirache   
în Hotnews
22/07/2016, 00:09
ADEVĂRUL a ieşit la iveală! Liviu Vârciu şi Jojo, AMOR SECRET! IMAGINILE BOMBĂ cu ei doi împreună GALERIE FOTO

Liviu Vârciu, fostul component al trupei L.A, a avut mereu succes în rîndul femeilor frumoase din show-bizz-ul românesc. Vârciu este cunoscut drept unul dintre cei mai mari „crai”, iar „farmecele” sale au reuşit să o impresioneze şi pe Jojo.

Povestea dintre Liviu Vârciu şi Jojo a început şi s-a sfîrşit în urmă cu 16 ani, mai exact la începutul anilor 2000.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU LIVIU VÂRCIU ŞI JOJO! 

Dovada a relatiei lor sta o fotografie postata de Liviu pe contul lui de Facebook. Imaginea a fost realizata in 2001, cand cei doi cantareti aveau amandoi 20 de ani.

La începutul anilor 2000, Liviu Vârciu era considerat cel mai sexy cîntăreţ din România, iar Jojo era una dintre tinerele care aveau şanse mari să aibă un viitor frumos în muzică.

Liviu Varciu are un trecut amoros de invidiat. Pe lîngă Jojo, pe lista iubitelor lui se găsesc nume precum Andreea Bododel, Diana „Iguana” Stefanescu, Alexandra Voicila, Andreea Popescu sau Gabriela Pavel. „Craiul” a fost casatorit de doua ori, cu Amy Teiceanu si cu Adelina Pestritu, insa ambele mariaje au sfarsit prin divort.

De partea cealaltă, Jojo se iubeşte cu actorul Paul Ipate şi este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Blonda mai are un băiat din casatoria avută cu bancherul Ionuţ Grama.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×