Ce s-a ales de asistenta blondă a lui Mircea Badea! Diferenţă de greutate de 30 kg!

Filon Stan   
în Femei frumoase
09/12/2017, 23:22
Ce s-a ales de asistenta blondă a lui Mircea Badea! Diferenţă de greutate de 30 kg! GALERIE FOTO

Adina Halas, fosta asistentă a lui Mircea Badea a revenit în presă! Deşi ar fi vrut să lucreze în televiziune, prima ei dragoste, frumoasa şi-a găsit de lucru în radio. Are propria sa emisiune la Smart FM, dar îşi aşterne gândurile şi pe blog.

„Eu sunt Adina Halas si mi-am facut aparitia intr-o zi de iarna, pe 17 ianuarie. Am devenit si Hugeanu intre timp si mama unui baietel pe nume Serghei si a unei fetite bulldog francez pe nume Mamba. 🙂 Ramai cu mine, prieten drag!”, aşa se prezintă frumoasa blondă pe propriul blog. 

Adina Halas, ce schimbare! Cum arată acum blonda lui Mircea Badea

Adina a vorbit despre perioada când cântărea cu 30 de kilograme mai mult, iar viaţa nu era la fel. Se întâmpla imediat după ce a dat naştere băiatului său. Ambiţioasă cum o ştim, Adina Halas a reuşit însă să scape de kilogramele în plus. 

„Am mâncat proteină animală: carne, ouă, foarte multe vegetale, foarte multe legume, am redus cantităţile de fructe. Spre exemplu, nu mănânc decât maxim o porţie pe zi, până în 16.00. Beau foarte multă apă, fac sport de 5-6 ori pe săptămână, combin antrenamentele, am grijă la ce gătesc, cu ce ingrediente gătesc. Mănânc orez integral şi destul de rar, în general în zilele în care am un antrenament mai intens. De obicei încerc să îl înlocuiesc cu quinoa sau cu hrişcă. Fac dulciuri în casă, folosesc îndulcitor în loc de zahar”,  declara Adina Halas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×