DIVORŢ BOMBĂ în showbiz-ul românesc! Îl acuză că a bătut-o: „M-a bătut! Am băgat divorţ”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/09/2017, 15:35
DIVORŢ BOMBĂ în showbiz-ul românesc! Îl acuză că a bătut-o: „M-a bătut! Am băgat divorţ” GALERIE FOTO

„Masterchef” România a trecut printr-a doua schimbare de juraţi, însă unul dintre cei trei chefi din sezonul trecut are o viaţă personală care bate toate scenariile filmelor difuzate de faimosul post TV care transmite show-ul culinar anterior menţionat.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Samuel Le Torriellec s-a născut într-un mic orăşel, Cherburg, din Normandia, patria gastronomiei şi un autoproclamat Rai al gurmanzilor. La doar 16 ani, francezul părăsea casa părintească în căutarea drumului său. Şi-a găsit un job într-un restaurant şi acolo avea să deprindă tainele unei meserii grele, dar frumoase. A lucrat rând pe rând în restaurante de prima mană, până la restaurante cu stele Michelin.

Viaţa lui avea să se schimbe însă radical într-o zi, când câţiva prieteni l-au convins să vină în Bucureşti. A zis că stă numai trei zile în capitala noastră, dar cele trei zile s-au transformat deja în opt ani. Şi asta pentru că pe plaiuri mioritce a cunoscut-o pe Georgiana, o bucureşteancă superbă cu ochi migdalaţi care în 2015 avea să îi devină soţie.

Din păcate, temperamentul coleric al tatualui chef aveau să transforme căsnicia într-un veritabil coşmar. Ce-i drept, cea care a băgat zâzanie între cei doi este chiar fiica din prima căsătorie a lui Sami. Fata de 16 ani nu a putut să o accepte pe Georgiana şi de aici au început scandalurile. Surse din apropierea cuplului au povestit că Samuel nu se mai întelegea deloc  cu soţia româncă. Ba ţipa la ea, ba o jignea, totul culminând cu o corecţie fizică, în toamna lui 2016, moment în care nevasta a decis să bage divorţ.

Aşa este, m-a agresat, m-a bătut! Fiul meu (n.r din prima căsătorie) s-a speriat foarte tare şi a sunat la o rudă apropiată, care a venit imediat la noi acasă şi a intervenit. Am decis să pun punct căsniciei„, povesteşte Georgiana Le Torriellec, cu lacrimi în ochi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×