dulci nebuniidulcinebunii.ro

Galerie FOTO. O femeie este agresată sexual în mall! Ce a urmat i-a lăsat mască pe martori!

Un barbat agreseaza sexual o femeie in mall, sub privirile martorilor. O scena care starneste rumoare si indignarea celor ce vad astfel de scene.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Este vorba, din fericire, de un experiment social facut de un youtuber arata standardele duble existente in viata de zi cu zi.

Joey Salads, un vloger cunoscut pentru clipurile sale indraznete si, uneori, socante, a creat un experiment interesant.

Tanarul din New York a facut echipa cu o prietena pe nume Lexi pentru a vedea cum reactioneaza lumea din jur atunci cand este agresat sexual de fata in comparatie cu reactia atunci cand Lexi este victima agresiunii.

Rezultatul este socant si neasteptat - oamenii au sarit imediat in ajutorul lui Lexi cand Joey, aparent, a agresat-o. Cand rolurile sunt inversate, barbatul este ironizat de trecatori! "Nu mai mai atinge!" ii spune ea fetei. In loc sa intervina in vreun mod in ajutorul lui, un trecotor ii spune: "Nu mai fi atat de lipsit de barbatie".

SURSA: www.debarbati.ro

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004