Alessia are dureri groaznice. Nici nu-şi poate ţine copilul în braţe

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
12/03/2018, 11:54
Alessia are dureri groaznice. Nici nu-şi poate ţine copilul în braţe

Alessia a mers la un medic care i-a spus că se confruntă cu o problemă serioasă. Artista are hernie de disc, iar căzătura pe gheaţă i-a agravat şi mai rău situaţia. „Durerile au început acum câţiva ani buni. Aşa tare nu m-a durut niciodată cum mă doare acum, sincer. Aveam recomandare de la medic să nu rămân însărcinată… s-a întâmplat. Am stat la pat în ultima perioadă de sarcină, dar după ce am născut, cu creşterea lui Alvin, s-au agravat problemele şi … abia mai merg acum”, mărturiseşte artista.

Cântăreaţa nu-şi mai poate duce în braţe copilul, care a crescut. „Mă doare foarte tare, pentru că îl ţin pe Alvin în braţe… are aproape 7 kilograme”, adaugă Alessia.

Tot necazul este cauzat de o căzătură. „Anul trecut, în iarnă, m-am lovit, am căzut pe gheaţă şi m-am lovit exact lângă coloană. Am rămas însărcinată şi cu luare în greutate şi creşterea burticii… s-au agravat şi durerile”, detaliază Alessia.

Medicul i-a recomandat să se trateze şi să evite să-şi care copilul în braţe. „Este evident că este mai grav pe partea dreaptă. Aplicând tratamentul, ea va avea o viaţă cât de cât normală”, spune specialistul.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×