dulci nebuniidulcinebunii.ro

Alexandra Stan, ce transformare! A fugit în SUA, dar viaţa acolo nu e pentru oricine. Ea ştie însă ce vor bărbaţii! A pozat şi goală, pe plajă! Avem imaginile!

alexandra stan, slexandra stan a plecat in sua, fotografii sexy cu alexandra stan

Cântăreaţa Alexandra Stan a fugit de fostul iubit în SUA şi s-a transformat din nou într-o bombă sexy! Noua sa echipă lucrează pentru repunerea carierei sale pe picioare!

Alexandra Stan a trecut prin iad, dar acum este bine. Şi-a revenit după trauma suferită şi arată fabulos! A plecat în Statele Unite şi se pare că şi-a refăcut viaţa şi a dat uitării traumele prin care a supus-o fostul său manager.

În plus, artista cunoscută pe plan mondial arată fabulos! Şi nu uită să o arate fanilor ei prin poze postate pe reţelele de socializare. 

Alexandra Stan a fugit de fostul iubit în SUA! Este iar superbă!

În urmă cu câţiva ani, Alexandra Stan şoca întreaga ţară, după ce a ajuns la spital snopită în bătaie de fostul manager Marcel Prodan, care îi era şi iubit. Acum şi-a angajat o nouă echipă care îi repune cariera pe picioare. Dat fiind faptul că Los Angeles nu este cunoscut doar ca o rampă de lansare pentru actori, ci şi pentru cântăreţi, Alexandra Stan a decis să lase România pentru o perioadă nedeterminată de timp şi să încerce să intre şi pe piaţa muzicală din Statele Unite ale Americii. Cântăreaţa nu a plecat singură, ci cu iubitul ei, Bogdan, care îi este şi manager. 

 

viewscnt
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074