Galerie FOTO. Ea e AMANTA celui mai RÎVNIT bărbat al României! Arată DEMENŢIAL!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/03/2016, 00:01
Galerie FOTO. Ea e AMANTA celui mai RÎVNIT bărbat al României! Arată DEMENŢIAL! GALERIE FOTO

Galerie FOTO. Ea e AMANTA celui mai RÎVNIT bărbat al României! Arată DEMENŢIAL!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI ULUITOARE CU SUPERBA BRUNETA!

După ce revista Ciao! a publicat în luna august, detalii despre viaţa amoroasă a jucătorului de tenis, Horia Tecău (30 ani), numărul 1 mondial la dublu, şi cum jongla între fotomodelele Gabriela Iliescu (28 ani) şi Simona Untaru (25 ani), bărbatul pare să-i dea mai mult câştig de cauză Simonei.

Dovadă că, la Turneul Campionilor, Tecău a chemat-o pe Simona să-i fie alături, simţind că ea este ca un talisman pentru el. Totuşi, Horia nu a prezentat-o drept iubita oficială, ci a preferat ca venirea ei la Londra să fie în cea mai mare discreţie. Un singur telefon i-a trebuit Simonei ca să lase orice job şi orice altă treabă din România şi să plece cu Tecău.

Conform surselor noastre, Tecău i-a luat bilet iubitei sale, însă nu în acelaşi avion cu el, ci, la un alt zbor, la o diferenţă de 4 ore. În timp ce el a plecat la bussines class, pe ea a trimis-o la economic. Acest lucru nu a deranjat-o pe tânără, mai ales că ştia că o aşteaptă 10 zile în compania lui Horia. Îndrăgostită nebuneşte, Untaru nu se lasă afectată de aceste lucruri, ţinând cont că, în vară, pe când Tecău a evoluat la Constanţa, la Cupa Davis, Simona a mers la Mamaia pentru a petrece alături de jucătorul de tenis.

Deoarece a vrut să-i facă o surpriză, Simona a fost la un singur pas de a da nas în nas cu Gabriela, cu care Tecău petrecuse cu o zi înainte şi care plecase de grabă la New-York. Untaru este dispusă să facă orice îi zice Tecău, chiar şi să nu mai posteze imagini pe site-urile de socializare care ar putea sugera legătura dintre ei, doar pentru ca relaţia să meargă perfect.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×