Era una dintre cele mai sexy femei din România. Cum aratã acum Anamaria Ferentz, dupã 7 ani în AMERICA! Transformarea e ÎNGRIJORÃTOARE!

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Monden
01/09/2017, 11:15
Era una dintre cele mai sexy femei din România. Cum aratã acum Anamaria Ferentz, dupã 7 ani în AMERICA! Transformarea e ÎNGRIJORÃTOARE! GALERIE FOTO

Anamaria Ferentz a devenit cunoscută în perioada cînd cînta în trupa Demmo, dar şi pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut cu diferiţi bărbaţi din lumea showbizz-ului românesc.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

După ce a renunţat la a mai cînta în trupa Demmo şi a divorţat de Marcel Toader, un fost sportiv şi om de afaceri, Anamaria Ferentz a părăsit România, în speranţa că va putea să facă carieră peste Ocean.

Anamaria Ferentz spera să îşi găsească iubirea în SUA, dar lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a plănuit şi şi-a canalizat toată energia în cariea solo şi susţine diverse concerte mici în State. Viaţa pe care o duce peste Ocean nu îi prieşte, iar fosta soţie a lui Marcel Toader a ajuns piele şi os, iar problemele şi stresul şi-au pus amprenta pe corpul ei.

Cîntăreaţa şi-a dorit foarte mult să devină una dintre cele mai cunoscute femei din România, iar pentru a obţine acest lucru a acceptat să pozeze pentru o revistă dedicată bărbaţilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×