Anamaria Prodan s-a fotografiat goală complet şi a făcut chiar ea totul public! Ce se vede? Interzis cardiacilor! FOTO

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
08/01/2018, 00:30
Anamaria Prodan s-a fotografiat goală complet şi a făcut chiar ea totul public! Ce se vede? Interzis cardiacilor! FOTO GALERIE FOTO

Anamaria Prodan ţine să le reamintească fanilor săi că este, totuşi, o divă sexy! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf postează, de regulă, când pleacă din ţară, selfie-uri din pat. Una dintre aceste fotografii a stârnit controverse pe Instagram. Frumoasa impresară s-a fotografiat nud…

Reacţiile nu s-au lăsat prea mult aşteptate, Anamaria confruntându-se cu fel şi fel de complimente şi cereri cu subînţeles din partea amicilor ei. ”MILF”(…) ”Superb tatuajul, dar MAI SUPERBĂ ARĂŢI NUD” i-au spus aceştia cu referire la tatuajul de pe braţul drept.

Anamaria Prodan a petrecut în Dubai! Vedeta s-a dezlănţuit!

Dacă selfie-urile indiscrete sunt de regulă baza vacanţelor vedetei în ţări străine, acum alte imagini fac înconjurul României. Aflată în vizită la soţul ei, în Dubai, Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. Profitând şi de prezenţa nevestei lui Dan Petrescu, Adriana, agentul de fotbalişti s-a distrat ca la 20 de ani. A ieşit în cluburile de noapte şi s-a lăsat pozată în cele mai apropiate moduri posibile.

Cele mai spectaculoase apariţii au fost în zilele speciale, de Crăciun şi de Revelion. Nici în 2018 nu s-a lăsat mai prejos, iar în noaptea de duminică spre luni a postat o fotografie cu ea complet goală, pe tocuri!

VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×