Andreea Bălan, în culmea fericirii: „Voi avea un copil”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/05/2016, 00:02
Andreea Bălan, în culmea fericirii: „Voi avea un copil”

Andreea Bălan a declarat, marţi, că este însărcinată. Artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea, iubitul ei, iar în curând familia se va mări.

Vestea că aşteaptă un copil o emoţionează şi o face fericită în acelaşi timp. Cântăreaţa şi-a anunţat fanii că o să aibă un copil, mai ales că îşi dorea enorm de mult. Andreea se declară împlinită în acest moment, şi a postat pe pagina ei de socializare un mesaj în care descrie sentimentele care o încearcă în aceste momente, scrie cancan.ro.

”Sunt emoţionată şi fericită să împart cu voi că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulţi dintre voi ştiu deja cât de mult mi-am dorit un copil şi mă bucur încontinuu de când am aflat. Mă simt norocoasă, împlinită şi motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfăşurare, inclusiv showurile cu trupa live şi dansatorii mei talentaţi, emisiunile TV şi apariţiile promo. Mi-am dorit să aflaţi de la mine această veste minunată, voi aţi fost mereu alături de mine şi sper să fiţi şi acum. Vă iubesc şi vă mulţumesc că va pasă!”, scrie Andreea pe contul său de Facebook. Fanii Andreei au dat like şi au felicitat-o pe cântăreaţă, bucurându-se alături de ea la primirea acestei veşti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×