Andreea Bălan şi Keo S-AU ÎMPĂCAT: ”După doi ani, da, putem să comunicăm”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 12:43
Andreea Bălan şi Keo S-AU ÎMPĂCAT: ”După doi ani, da, putem să comunicăm” GALERIE FOTO

După aproximativ doi ani de la despărţire, Andreea Bălan şi Keo împart încă aceeaşi vilă, pe care şi-au construit-o în Pipera. Deşi el s-a mutat într-un apartament, nu a renunţat la partea lui de casă. Ba chiar, cei doi au ajuns să comunice, iar cântăreaţa plăteşte facturile şi are grijă de întreaga locuinţă.

”Cu casa suntem în aceeaşi situaţie. O parte e a mea, o parte a lui. El nu stă acolo, iar eu am grijă de toată casa. Nu o să închirieze casa. Am stabilit nişte lucruri şi le respectăm. După doi ani, da, putem să comunicăm. Eu sunt cea care are grijă de facturi, de tot. Eu sper ca la un moment dat să fie toată a mea. Eu neavând acum un copil, nu am nevoie de mai mult spaţiu şi nu ne deranjează această situaţie. În al doilea rând, se aude tot şi nu poate veni cu altcineva acolo”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea se iubeşte cu George Burcea, de profesie actor, cei doi fiind împreună de aproximativ zece luni. Par să se înţeleagă perfect dar, cu toate acestea, nu-şi fac planuri de căsătorie. Artista şi iubitul său au petrecut împreună, ultima vacanţă, în ţările calde, de unde s-au întors cu amintiri foarte frumoase.

Andreea Bălan şi iubitul ei, George Burcea, pe plajă, în vacanţa în care au fost recent

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×