Andreea Berecleanu, scandal MONSTRU cu fostul soţ! Răzbunare CRUNTĂ! Cu cine s-a „cuplat”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/03/2015, 13:48
Andreea Berecleanu, scandal MONSTRU cu fostul soţ! Răzbunare CRUNTĂ! Cu cine s-a „cuplat” GALERIE FOTO

Dupa divortul de Zaharescu, Berecleanu si-a refacut viata alaturi de medicul Constantin Stan. Avocatul Andreei Berecleanu a venit la WOWbiz sa vorbeasca despre divortul vedetei de fostul prezentator de stiri.

Berecleanu a ales o cale a răzbunării foarte cruntă, „cuplîndu-se” în acest război  cu Calin Giurgiu, pe care l-a angajat ca avocat, nimeni altul decît fostul sot al actualei iubite a lui Andrei Zaharescu! Cosmina este si ea de profesie avocat si i-a daruit fostului prezentator de stiri un copil.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

„Eu am fost avocatul familiei foarte mult timp. Eu si fosta mea sotie am fost prieteni de familie cu Andreea si cu Andrei. Nu va pot spune motivul divortului. S-a vrut ceva amiabil si discret„, a spus avocatul.

CANTAREATA DENISA, ANUNT CUTREMURATOR CARE A SOCAT TOT INTERNETUL!! „A MURIT!!!”

„El trebuie sa plateasca pensie alimentara o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. S-a ajuns acum la o suma de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Andreea si cu mine am incercat sa rezolvam problema amiabil. Am inteles ca de vorbit cu copiii vorbeste.

Pictorial INCENDIAR! Făcea SPORT de performanţă în România, azi A POZAT TOPLESS 

Andreea a plecat cu copiii si cu domnul Stan la Disneyland. A venit si el. Andrei sustine ca nu poate sa vina decat o data pe an in Romania din cauza meseriei, dar nu a vrut niciodata sa mearga la Disneyland cu copiii. Andreea nu i-a interzis sa isi vada copiii. Ei au stat doua luni la el in vacanta, in Africa de Sud. Dar putea sa isi ia si el concediu sa isi rezolve aceste probleme”, a spus avocatul.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

Nu cunosc sa fi existat episoade violente intre Andrei si Andreea. El avea o relatie buna si cu copiii. Cand s-a produs ruptura, s-a produs de tot. Este adevarat ca fosta mea sotie este actuala iubita a lui Andrei Zaharescu”, a spus avocatul.

Calin Giurgiu a recunoscut ca actuala iubita a lui Andrei, Cosmina, este fosta lui sotie. El a dezvaluit ca cei doi aveau o relatie extraconjugala din 2010.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

„Eu si sotia mea nu mai eram impreuna, dar eram in continuare parteneri de afaceri. Eram la birou si am vazut un mesaj pe telefon. Am tastat sa vad al cui era numarul si era sa imi cada telefonul din mana. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din alta parte. Relatia lor a inceput cu mult timp inainte sa apara in presa. A inceput cam prin 2010.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

El era cu Andreea atunci. Au fost o perioada separati, dar s-au combinat cand el era purtator de cuvant. Nu s-a putut pana atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, dupa ce a aflat si ea din alta parte, am discutat despre asta”, a spus avocatul.

Sursă: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×