dulci nebuniidulcinebunii.ro

Andreea Mantea, în lacrimi la TV: ”Am să mă rog să se facă dreptate”

andreea mantea

Andreea Mantea a avut parte de momente extrem de emoţionante în emisiunea de marţi seară, la care este co-prezentatoare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Bruneta a izbucnit în lacrimi în timp ce urmărea, în direct, un reportaj despre durerea unui cuplu, care nu mai poate avea copii. Femeia pierduse sarcina, dar şi orice şansă de a mai rămâne însărcinată. Andreea a urmărit materialul printre lacrimi şi suspine, fiind mamă la rândul ei.

”E dureros. Nu am fost în locul ei, dar văzând aceste lucruri îţi înteleg durerea. Si nu sunt singura. Cred ca toate mamele din aceste tara iti inteleg durerea si revolta. Eu îmi doresc din tot sufletul şi am să mă rog să se facă dreptate. Să se facă lumina în acest caz, pentru că dacă erau mai multe monitoare în acel spital… Mi-aş să se ajungă la o anchetă, să vedem unde erau monitoarele în acele ore”, a spus Andreea Mantea, printre suspine.

Sursă: www.libertatea.ro

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663