dulci nebuniidulcinebunii.ro

Andreea Mantea va avea emisiune nouă! Cu cine va prezenta

andreea mantea

Se pare că Andreei Mantea îi merge din plin. Bruneta, care este co-prezentatoare la un show de noapte de la Kanal D, va avea o nouă emisiune la acelaşi post de televiziune. Este vorba despre o emisiune care are ca subiect nunţile – „Se strigă darul”. Anunţul a fost făcut chiar de Andreea Mantea, pe pagina sa de Facebook.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

„Începem un nou proiect! Dacă vă căsătoriţi în vara aceasta şi vreţi să venim la nunta voastră. Se strigă darul! Din această vară, la Kanal D!”, le-a transmis Andreea Mantea celor care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare.

Andreea Mantea va avea şi un coleg de prezentare, unul la care puţini s-ar fi aşteptat. Este vorba despre coregraful Bursucu’, cel care este colegul binecunoscutei moderatoare Teo Trandafir.

Andrea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi. De-a lungul timpului, a a apărut la diverse posturi TV. În plan personal, focoasa brunetă a trăit o poveste de dragoste cu artistul Ştefan Stan. este mămica unui băieţel, fruct al relaţiei pe care a avut-o cu luptatorul MMA Cristi Mitrea.

Sursă: www.libertatea.ro

viewscnt
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933