Andreea Marin a citit la televizor mesajul primit de la Mihaela Radulescu: „Esti cel mai josnic om pe care l-am intalnit vreodata!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/09/2016, 00:02
Andreea Marin a citit la televizor mesajul primit de la Mihaela Radulescu: „Esti cel mai josnic om pe care l-am intalnit vreodata!”

Andreea Marin si Mihaela Radulescu n-au fost niciodata cele mai bune prietene, dar o singura data razboiul dintre cele doua dive s-a desfasurat in public.

Rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-a desfasurat mereu in surdina si in culise, dar o singura data, in mai bine de 15 ani de rivalitate, cele doua au scos armele pe masa. Mai exact, in octombrie 2007, atunci cand Andreea Marin a fost invitata in emisiunea lui Robert Turcescu de la Realitatea TV, „zana” a aratat moderatorului si telespectatorilor mesajul pe care tocmai il primise de la Raduleasca: „Esti cel mai josnic om pe care l-am intalnit vreodata”.

Supararea divei de la Monaco pornise de la faptul ca Marin declansase in emisiunea ei de la TVR o campanie de ajutorare a fetitei bolnave a Lianei Stanciu, campanie deja lansata de ceva vreme de Mihaela! „Nu stiu cum am atacat eu campania, atat timp cat banii sunt in conturile Lianei. Conteaza in ce cont se depun banii?”, s-a intrebat Andreea, in timp ce Mihaela n-a mai comentat nimic, declarand ulterior ca este doar fericita ca s-au strans banii pentru fata Lianei Stanciu si a lui Mita de la Bere Gratis.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×