Andreea Răducan a devenit mămică! Ce nume va purta fiica fostei campioane olimpice GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
28/09/2017, 00:06
Andreea Răducan a devenit mămică! Ce nume va purta fiica fostei campioane olimpice GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Andreea Răducan, în vârstă de 33 de ani, a devenit mamă! Fosta gimnasta a născut, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, la Spitalul Regina Maria. Micuţa a primit nota 10, iar atât ea, cât şi proaspăta mămică se simt foarte bine. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto.

Fosta campioană olimpică şi mondială la gimnastică a devenit mămică pentru prima oară, după ce a adus pe lume o fetiţă, conform unor surse din anturajul gimnastei. Ea ar fi trebuit să nască în octombrie, în aceeaşi lună în care va sărbători un an de căsnicie, însă micuţa s-a grăbit puţin. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Andreea Răducan încă nu are un nume pentru micuţă

Cei doi părinţi au recunoscut că încă nu au ales un nume. Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine la începutul lunii septembrie, Andreea povestea că au o dilemă şi că i-a cerut chiar un mic ajutor fetiţei care era în burtică încă pe atunci.

„Aici avem o mică dilemă, pentru că oricât ne-am gândit şi am analizat ce sărbători sunt în luna septembrie, Sf. Maria, Sf. Ana, nu ştim ce nume să alegem. În schimb, i-am spus celei mici că, dacă vrea să-şi aleagă singură nume­le, să vină să-mi dea un semn, un vis…”, a spus Andreea.

Fosta campioană mondială şi olimpică Andreea Răducan a fost aleasă, în luna august, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, fiind votată în majoritate de membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri organizată la sediul Ministerul Tineretului şi Sportului.

„Nu vreau să-mi fac planuri, pentru că vreau ca ea să se nas­că sănătoasă şi să ştie că e prio­ritatea nr. 1, doar că voi încerca, în măsura în care se va putea, să o iau cu mine la birou. Nu voi sta de la început opt ore şi nici nu vreau să încurc, dar vreau să fiu prezentă lângă echipa de la federaţie şi oamenii să ştie că avem aici un susţinător în plus”, a mai spus Andreea Răducan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×