ANUNŢUL BOMBĂ făcut de Salman Khan despre nunta cu Iulia Vântur! Familia lui e terorizată şi s-a hotărât, în premieră, să spună tot adevărul!

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Monden
16/09/2017, 15:09
ANUNŢUL BOMBĂ făcut de Salman Khan despre nunta cu Iulia Vântur! Familia lui e terorizată şi s-a hotărât, în premieră, să spună tot adevărul! GALERIE FOTO

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur şi Salman Khan depăşeşte în intensitate – dar, mai ales, în intrigă şi în controversă – multe dintre filmele de la Bollywood. Care să fie oare adevărul?

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Toţi membrii familiei lui Salman Khan sunt asaltaţi de jurnaliştii indieni care au toţi o singură întrebare: „Când se însoară actorul cu românca Iulia Vântur?”. Starul a hotărât într-un final să rupă tăcerea pe această temă. „Când voi vrea să mă însor, o să mă însor. Nu e nevoie să vă zic când mă căsătoresc. Când o să o fac, voi anunţa pe Twitter. Acesta este un lucru care îl păstrez pentru mine şi pentru fanii mei„, a spus actorul indian.

Cu toate acestea, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus, nunta pare să fi avut loc deja!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×