dulci nebuniidulcinebunii.ro

Aşa arăta PRODANCA anul trecut. Cum arată ACUM, într-un costum de baie MINUSCUL, după ce kilogramele au luat-o razna

Anamaria Prodan nu este doar una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul nostru, dar şi una dintre cele mai schimbătoare celebrităţi de sex feminin de la noi. Şi, poate, cea mai ambiţioasă!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Anul trecut, soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu era deloc mulţumită de greutatea ei, dovada fiind mai multe fotografii, în care impresara apare în bikini. Ambiţioasă din fire, Prodanca s-a pregătit temeinic pentru actualul sezon estival, iar killogramele au luat-o de-a dreptul razna.

În doar câteva luni, Anamaria a dat jos peste 15 kilograme. "Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider", explică soţia lui Reghe.

Urmarea?! Anamaria Prodan este acum cât se poate de mândră de silueta ei, transformându-se într-o adevărată bombă sexy în costum de baie, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

viewscnt
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856