Atenţie, băieţi! Alina Eremia face casting ca să-şi găseasca iubit!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/11/2015, 15:54
Atenţie, băieţi! Alina Eremia face casting ca să-şi găseasca iubit! GALERIE FOTO

In ultima perioada, Alina Eremia a fost surprinsa de paparazzii in prezenta unor tinerei, unul mai frumos si mai chipes ca altul. Din pacate niciunul cu care a fost surprinsa nu are statul de iubit al ei, asa cum s-au grabit unui carcotasi sa traga concluzii.

Alina Eremia ne-a dezvaluit ca niciunul din tinereii cu care a fost surprinsa la mall, la cafenea sau la restaurante nu e vreun iubit de-al ei. Cantareata sustine ca nu are iubit pentru ca nu ar avea timp de el.

Daca isi da intalnire cu un barbat, e clar ca e vorba despre ceva ce tine de cariera ei muzicala sau altfel de proiecte, si nu e vreo intalnire romantica.

Anul acesta si-a luat gandul ca ar putea sa-si mai faca iubit, insa din 2016 a promis ca organizeaza “casting” ca sa-si gaseasca un partener, nu de alta, dar vrea sa aiba pe cineva langa ea care sa o sprijine.

“Nu am iubit, chiar nu am. Si asta poate sa-ti confirme si programul meu. Sunt plecata de 6 zile de acasa, abia am ajuns acasa. Iar plec, iar ma intorc in Bucuresti. Efectiv nu am cum, timpul si activitatile nu ma lasa sa am iubit, deocamdata. Dar din ianuarie ma linistesc si promit sa-mi caut. Imi doresc asta. Cred ca orice fata de varsta mea isi doreste sa aiba pe cineva alaturi, sa o intelegea, sa iasa la film… Pentru mine, momentan acest lucru nu e posibil pentru ca m-am focusat pe cariera, dar din ianuarie, repet, o sa incep sa fac casting, sa caut, ca sa se linisteasca lumea”, a declarat Alina Eremia pentru WOWbiz.ro.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×