Galerie foto. Aurel Tămaş, suspectat de amor secret cu o fostă Miss

Claudiu Ilie   
în Reality show
21/02/2018, 11:22
Galerie foto. Aurel Tămaş, suspectat de amor secret cu o fostă Miss GALERIE FOTO

Apropiaţi ai solistului de muzică populară Aurel Tămaş susţin că artistul este îndrăgostit nebuneşte de tânăra Eliza Ancău, o clujeancă cu care are o relaţie de mai mulţi ani.

Eliza are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj şi are în palmares mai multe titluri de Miss. Frumuseţea ei l-ar fi dat gata pe Tămaş, mai în vârstă cu 31 de ani, care, afirmă surse din anturajul cântăreţului, nu-i refuză nimic partenerei sale secrete. „A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat”, susţin sursele.

Vezi sus în galeria foto cum arată Eliza Ancău

Mai mult, se pare că soţia interpretului, Marieta, ar fi la curent cu legătura, dar nu are de gând să-şi strice mariajul, din cauza copilului în vârstă de 17 ani şi pentru a proteja averea familiei. „De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş? Aurel şi Marieta stau împreună, însă nu mai au nici o treabă”, susţine un apropiat al artistului.

Aurel Tămaş a infirmat zvonul că ar avea o amantă, dar este prezent, alături de Eliza şi de părinţii ei, într-o poză de grup postată pe reţelele de socializare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×