dulci nebuniidulcinebunii.ro

Avea sânii mari, însă iubitul n-a fost mulţumit, aşa că şi-a pus nişte silicoane imense, ca să îi facă pe plac

silicoane imense

Am crezut ca. de-a lungul emisiunilor, doctorii Paul Nassif si Terry Dubrow au vazut toate ciudateniile posibile in lumea operatiilor estetice, insa acest caz i-a uimit pana si pe ei. Pacienta, pe nume Ilana, a venit sa le ceara doctorilir sa ii miscroseze sanii, care ii provocau dureri de spate si in zona axilelor. Sanii ei naturali aveau marimea DD, i-a mariti initial pana la marimea 38F, apoi a ales sa se opereze din nou, la sugestia iubitului ei, fascinat sa sanii cat mai mari. Dupa ultima operatie, a ajuns la dimensiunile 38GG, insa barbatul tot nu a fost multumit, asa ca l-a parasit.

"Mi-e rusine de cum arat, ma dor spatele si gatul si simt crampe puternice in zona axilelor, ma omoara durerea", a marturisit femeia.

Deoarece avea pielea foarte intinsa peste implanturi, unul dintre doctori a propus o procedura pe care a mai facut-o doar de doua ori in toata cariera sa. "O sa iti infigem un ac in san si o sa tragem de acolo lichidul, permitand astfel pielii sa se relaxeze. Apoi, dupa o perioada, vom face operatia de inlocuire a implantului cu unul mai mic", a spus dr. Dubrow.

CU siguranta, Ilana nu a fost fericita de ideea e "injunghiere" controlata, insa a fost de acord cu propunerea medicilor si regreta ca a facut operatia extrema.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231