Bănuind că menajera cea tânără fură bani, a montat o cameră video ca să vadă ce face când rămîne singură acasă. Imaginile au devenit virale

Ionuţ Cataramă   
în Monden
28/12/2017, 09:37
Bănuind că menajera cea tânără fură bani, a montat o cameră video ca să vadă ce face când rămîne singură acasă. Imaginile au devenit virale GALERIE FOTO

Un bărbat din Marea Britanie şi-a pus camere de filmat în casă, ştiind că frumoasa sa menajeră îi fură din bani. Acesta a urmărit apoi cum femeia a intrat liniştită în locuinţă, s-a relaxat stînd pe tabletă şi consumînd sucuri şi alimente din frigiderul proprietarului. 

Pentru că a reuşit să se păteze vărsîndu-şi suc pe cămaşă, bruneta a decis să-şi bage toate hainele la spălat şi a început să umble prin casă doar în lenjerie intimă! Camerele de vederi au înregistrat totul.

Totodată, a pus la spălat şi hainele proprietarului, că pînă la urmă era acolo ca să facă puţină curăţenie. Apoi a trecut din nou la odihnă, stînd pe canapea la TV, sau făcîndu-şi exerciţiile fizice, abdomene şi toate cele. Din plictiseală, a început apoi să spele şi ferestrele casei, să dea cu aspiratorul, însă nu fără a-şi lua o cămaşă de-a proprietarului pe ea, se făcuse cam frig, iar cum menajera purta doar lenjerie intimă, e de înţeles de ce avea nevoie de îmbrăcăminte.

S-a îmbrăcat apoi liniştită, şi-a luat şi cămaşa şefului şi a plecat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×