dulci nebuniidulcinebunii.ro

Acestea nu sunt fotografii pentru ruşinoşi! Fata din imagine arată TOT din cauza alcoolului! Dar stai să vezi că nu e singura! Cum fac tinerele la beţie!

femei la betie, imagini cu femei bete, imagini cu betive

Rîzi cu lacrimi când vezi până unde poate merge natura umană pe fondul consumului excesiv de alcool. Tinerele studente sunt cele care, de regulă, beau un pahar în plus şi apoi se dau în stambă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Femeile nu ţin cont de nimic şi, după ce au luat câteva grade în plus la bord din sticlele cu vodkă sau cu alte tării, încep să facă haos în jurul lor. Ele uită de orice şi dansează lasciv, nu de puţine ori ajungând să îşi piardă hainele de pe ele sau, şi mai rău, lenjeria intimă.

Fotografiile cu cele care au băut până nu au mai ştiut de ele devin rapid virale pe internet şi ajung, de cele mai multe, ori chiar la părinţii acestora. De ce este ruşinea acestora atât de mare? VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE SUS

 

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663