dulci nebuniidulcinebunii.ro

Bianca, apariţie năucitoare pe litoral! Cât de mult s-a îngrăşat! Imaginile toamne în showbiz

Este toamnă, dar există locuri în care vara încă nu se grăbeşte să plece! Considerată una dintre cele mai sexy femei din showbiz, creatoarea de modă Bianca - pe numele ei complet, Bianca Elouise - a fost fotografiată zilele trecute pe o plajă din Miami.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Iar paparazzii au avut ce admira! Cu toate că, fie vorba între noi, Bianca s-a îngrăşat enorm, posteriorul ei şi aşa bombat luând proporţii de-a dreptul îngrijorătoare, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Bianca este designerul costumelor de baie ultradecoltate Myra Swim, care au devenit un ”must-have” al plajelor, mai ales după priveliştea incredibilă oferită de Kim Kardashian. Printre clientele sale celebre se numără: Ariana Grande, Nicki Minaj, actriţa Emily Ratajkowski sau modelul Blac Chyna.

viewscnt
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933