dulci nebuniidulcinebunii.ro

Americanii au inclus-o pe Bianca Drăguşanu în TOP 10 - Femei din plastic. "Uitaţi-vă cum arăta înainte!" Cu ce animal o compară!

bianca dragusanu,bianca dragusanu operatii,bianca dragusanu operatii estetice,operatii estetice,galerie foto,top femei din plastic,bianca dragusanu americani,bianca dragusanu sua,bianca dragusanu inainte,bianca dragusanu tinerete,bianca dragusanu din dragoste,din dragoste

Bianca Drăguşanu a fost inclusă într-un clasament inedit realizat de o publicaţie din Statele Unite. Americanii au întocmit TOP 10 - femei din plastic din întreaga lume, iar compatrioata noastră ocupă o poziţie fruntaşă!

Clasamentul a fost realizat pe baza comparaţiilor între fotografiile de dinainte de operaţii estetice şi cele de după. Şi, în majoritatea cazurilor, interveţiile chirurgicale au făcut adevărate minuni, transformându-le pe vedete în veritabile păpuşi Barbie. VEZI CLASAMENTUL ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Bianca Drăguşanu nu a fost uitată de americani, care i-au dedicat, interesant, o poziţie fruntaşă.  Au publicat mai multe fotografii, realizate la începutul anilor 2000, când Bianca participa la emisiunea "Din Dragoste", dar şi câteva imagini recente, iar concluziile sunt categorice.

"Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe reţelele de socializare, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul 'Splash - Vedete la apă', şi faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect. Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme supunându-se mai multor intervenţii chirurhgicale. În 2009, a pozat în revista Playoby şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor. Nu putem fi siguri ce a făcut Bianca cu exactitate, dar dovada o reprezintă comparaţia între fotografiile de dinainte şi de după. După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea înseşi. Intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiţi. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul", scriu americanii. VEZI CLASAMENTUL ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663