Americanii au inclus-o pe Bianca Drăguşanu în TOP 10 – Femei din plastic. „Uitaţi-vă cum arăta înainte!” Cu ce animal o compară!

Filon Stan   
în Femei frumoase
03/04/2018, 21:12
Americanii au inclus-o pe Bianca Drăguşanu în TOP 10 – Femei din plastic. „Uitaţi-vă cum arăta înainte!” Cu ce animal o compară! GALERIE FOTO

Clasamentul a fost realizat pe baza comparaţiilor între fotografiile de dinainte de operaţii estetice şi cele de după. Şi, în majoritatea cazurilor, interveţiile chirurgicale au făcut adevărate minuni, transformându-le pe vedete în veritabile păpuşi Barbie. VEZI CLASAMENTUL ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Bianca Drăguşanu nu a fost uitată de americani, care i-au dedicat, interesant, o poziţie fruntaşă.  Au publicat mai multe fotografii, realizate la începutul anilor 2000, când Bianca participa la emisiunea „Din Dragoste”, dar şi câteva imagini recente, iar concluziile sunt categorice.

Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe reţelele de socializare, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul ‘Splash – Vedete la apă’, şi faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect. Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme supunându-se mai multor intervenţii chirurhgicale. În 2009, a pozat în revista Playoby şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor. Nu putem fi siguri ce a făcut Bianca cu exactitate, dar dovada o reprezintă comparaţia între fotografiile de dinainte şi de după. După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea înseşi. Intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiţi. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul„, scriu americanii. VEZI CLASAMENTUL ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×