Bianca Drăguşanu a răbufnit la adresa bărbaţilor care nu plătesc consumaţia la o întâlnire. ”Domnilor, terminaţi cu prostiile!”

Raluca Ogaru   
în Reality show
19/03/2018, 16:41
Bianca Drăguşanu a răbufnit la adresa bărbaţilor care nu plătesc consumaţia la o întâlnire. ”Domnilor, terminaţi cu prostiile!” GALERIE FOTO
Bianca Drăguşanu s-a arătat foarte nemulţumită de comportamentul unor bărbaţi, care nu plătesc nota de plată, nici măcar atunci când se află la prima întâlnire. Are şi o explicaţie uluitoare pentru asta.
„Sunt şi oameni care chiar au trăit în weekendul asta. Spre exemplu, una dintre  prietenele mele a ieşit la o primă întâlnire, dar mai bine stătea acasă. Bărbatul cu care a ieşit a plătit jumi-juma. Nici el, nici ea nu au vreo problemă financiară. Problema e de principiu. Domnilor, să ne înţelegem! De ce trebuie să plătiţi voi pentru că ea a dat deja o avere ca să fie acolo.”, a povestit Bianca Dragusanu.
Vedeta susţine că femeile cheltuiesc o avere pentru a se întreţine, iar un bărbat este dator cu vârf şi îndesat din acest punct de vedere.
„Manichiura trebuie să fie impecabilă. Părul trebuie să fie proaspăt coafat, că altfel face o primă impresie proastă. Machiajul durează şi mult şi costă şi foarte mult. Fiecare produs costă o avere (…) Asa că, domnilor, terminaţi cu prostiile şi plătiţi nota întreaga măcar la prima întâlnire.”, a mai spus Bianca Drăguşanu.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×