BOMBA despre Moni şi Iri a explodat azi, la 5 ANI de la DIVORŢ! „Irinel nu s-a putut abţine!”

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
18/06/2016, 09:42
BOMBA despre Moni şi Iri a explodat azi, la 5 ANI de la DIVORŢ! „Irinel nu s-a putut abţine!” GALERIE FOTO

Monica Gabor a fost prima femeie pe care Irinel Columbeanu a luat-o de nevastă, însă şi ultima. Milionarul nu-şi mai doreşte să ajungă în faţa alturului cu nicio domnişoară, chiar dacă multe se arată interesate de acest lucru.

Milioanele de euro contează sau doar sufletul? În cazul lui Irinel Columbeanu, probabil ambele, căci ce poate fi mai frumos decît să-ţi permiti orice lux, dar şi să te bucuri de un om bun. Ei bine, femeile din viaţa lui Iri se bucură de un dublu beneficiu, însă cam atît este ce poate să le ofere omul de afaceri, deoarece de însurat, nu se mai însoară. Milionarul a avut în ultima perioadă numai relaţii de iubire cu mai multe tinere, toate sub 25 de ani, iar vîrsta minimă se opreşte la 18, evident, ca să nu cumva să comita vreo nelegiuită.

DA CLICK PE IMAGINILE DE MAI SUS

Deşi în urmă cu două luni avea o relaţie stabilă cu o tînără studentă, iată că fata nu a mai continuat după ce a aflat că Iri n-are în plan să o ia de nevastă. De fapt, n-are în plan să se mai căsătorească niciodată, cu nicio femeie. Mariajul cu Monica Gabor l-a lăsat rece, motiv pentru care şi-a promis că el în biserica sau la notar nu mai dă cu subsemnatul.

Aşadar, fetele, toate cele care aspiră la titulatura de soţie, ar trebui să-şi pună pofta în cui, căci s-a dus vremea maritişului, evident, doar în cazul unui posil mariaj cu Iri. „Are cam multe iubite, lunar iese cu alta. Toate tinere. O să crească Irina şi o să umble cu fete de vîrsta ei. Nu se poate abţine, iar cele peste 30 de ani le consideră deja în vîrstă. Are el ceva cu fetele astea tinere, îi plac. Acum, şi ele vor să stea cu el. Multe acceptă aşa, el le spune că niciodată nu se vor numi Columbeanu”, a declarat o sursă din antuajul milionarului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×