Boomerang SE RELANSEAZĂ! Ce fel de DESENE poţi urmări începînd de azi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2015, 11:44
Boomerang SE RELANSEAZĂ! Ce fel de DESENE poţi urmări începînd de azi

Televiziunea pentru copii Boomerang s-a relansat în România, începând din 2 februarie, va avea o nouă imagine şi va difuza noi seriale pentru întreaga familie, anunţă Mediafax, citat de paginademedia.ro

Relansată ca o televiziune globală de animaţie, Boomerang se va adresa copiilor şi va încuraja familiile să urmărească împreună programele, care vor conţine atât desene animate clasice, cât şi contemporane.

Elena Udrea nu mai are IMUNITATE

Alături de noi episoade din animaţiile clasice precum „Tom şi Jerry”, „Looney Tunes” şi „Scooby-Doo”, Boomerang va avea seriale noi, contemporane, printre care: „Inspectorul Gadget”, „Patrula junglei în acţiune” şi „Mr. Bean”. În plus, Boomerang va avea o nouă imagine.

VIDEO / Loredana Chivu a băgat bărbaţii în fibrilaţii

Hannes Heyelmann, Senior Vice President şi Managing Director pentru Europa Centrală şi de Est: „Turner repoziţionează Boomerang în întreaga lume pentru a sublinia importanţa postului de televiziune ca un post pentru copii şi pentru familie, aducându-l mai aproape de Cartoon Network, celălalt canal pentru copii aparţinând Turner. Cele două posturi se completează reciproc: în timp ce Cartoon Network se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, Boomerang este destinat, în principal, copiilor cu vârsta între 4 şi 8 ani şi familiilor acestora”.

Despărţirea anului! Nicole Scherzinger l-a părăsit pe Hamilton. Motivul e INCREDIBIL

„Vom difuza pe Boomerang seriale care înfăţişează personajele de desene animate ce au fani dincolo de generaţii, implicând în acest proces copii, părinţi şi bunici. Părinţii şi bunicii se vor simţi ca acasă cu Boomerang, pentru că vor recunoaşte o mare parte dintre serialele pe care le urmăreau în copilăria lor”, mai spune Hannes Heyelmann.

Veste BOMBĂ în showbiz! “Mama natură” se MĂRITĂ!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×