Bunica i-a spus ca s-a ingrasat si nu a mai stat deloc pe ganduri. Cum arata acum aceasta tanara

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/04/2017, 09:35
Bunica i-a spus ca s-a ingrasat si nu a mai stat deloc pe ganduri. Cum arata acum aceasta tanara GALERIE FOTO

O tanara a luat cu asalt internetul dupa ce a dezvaluit cum a reusit sa scape de kilogramele in plus. Asa English are numai 26 de ani si locuieste in Sheffield cantarea 70 de kilograme atunci cand mai multe persoane apropiate au sfatuit-o sa aiba mai multa grija la alimentatie si sa ia masuri in ceea ce priveste aspectul fizic.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO        

Imediat dupa ce bunica ei a facut cateva comentarii cu privire le kilogramele acumulate, tanara a inceput sa mearga la sala, iar acum peste 400 000 de oameni ii admira trupul pe Instagram.

Momentul in care Asa a decis sa isi ingrijeasca trupul a fost atunci cand a vazut o poza cu ea in costum de baie: „Am vazut o poza si de aici a pornit transformarea mea. Ma uram si mi-am dat seama ca aratam oribil”.

Cel mai tare a durut-o atunci cand bunica ei, cea care mereu avea grija sa manance, i-a spus ca a acumulat mult prea multe kilograme. Dupa ce a renuntat la alcool si a inceput sa isi gateasca acasa in loc sa apeleze la mancarea procesata, tanara si-a deschis si un blog si a incercat sa fie un exemplu pentru cei care se aflau in aceeasi situatie cu ea.

Nici sala de sport nu este straina pentru tanara in varsta de 26 de ani. Isi lucreaza fiecare grupa de muschi cu multa pasiunea si este extrem de multumita de felul in care arata, dar si mandra de faptul ca reuseste sa ii inspire si pe cei din jurul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×