„Bursucule”, tu ştii ce face fiica ta la facultate?! Fata lui Dan Petrescu dansează dezbrăcată pe baruri, îşi face poze goală în cămin şi bea până leşină. LA PROPRIU

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/09/2017, 20:44
„Bursucule”, tu ştii ce face fiica ta la facultate?! Fata lui Dan Petrescu dansează dezbrăcată pe baruri, îşi face poze goală în cămin şi bea până leşină. LA PROPRIU GALERIE FOTO

Fata cea mare a lui Dan Petrescu nu duce o viaţă de călugăriţă în Marea Britanie. Dimpotrivă! Aflată la facultate la Londra – evident, pe banii tatălui -, Rebecca Petrescu trăieşte din plin viaţa de cămin. Poate mai mult decât ar fi cazul.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Tânăra de 23 de ani pune cartea pe planul secund şi ia la rând barurile şi cluburile de noapte din capitala britanică. Ce-i drept, îi cam place băutura, dacă ţinem cont de numeroasele fotografii în care odrasla „Bursucului” apare cu paharul de alcool în mână. Şi uneori exagerează, fiind fotografiată de colegele ei leşinată după o noapte istovitoare în compania lui Bachus.

Asta nu e tot! Rebecca demonstrează că nu este câtuşi de puţin pudică. Dansează dezbrăcată pe bar şi adoră să îşi facă fotografii considerete de unii indecete în camera de cămin în care locuieşte în Londra, singurul care o mai scoate din această rutină şi, de altfel, singurul care reuşeşte să o mai calmeze fiind iubitul ei, un englez pe nume Alex Harrison, pe care, culmea!, tatăl fetei, Dan Petrescu, nu prea îl are la inimă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×