Anastasia Lazariuc arată senzaţional la 64 de ani. Galerie foto

Filon Stan   
în Reality show
16/11/2017, 23:55
Anastasia Lazariuc arată senzaţional la 64 de ani. Galerie foto GALERIE FOTO
La 64 de ani Anastasia Lazariuc arată ca o femeie de 40 de ani. Este fără doar şi poate una dintre cele mai frumoase apariţii de la noi, în ciuda vârstei. 
 
Şi-a păstrat frumuseţea şi naturalea de-a lungul anilor, iar acum se poate declara o femeie împlinită, Anastasia Lazariuc a mărturisit că viaţa ei nu a fost întotdeauna presărată cu momente frumoase, iar nu de puţine ori a fost nevoită să împrumute rochii pentru evenimentele la care participea la început de drum. 
 
„Nu visam la început să ajung până aici. Eu veneam din Moldova, nu eram vreo apariţie răvăşitoare, nu aveam bani sau relaţii în Bucureşti. Am riscat totul pentru visul meu. Îmi doream să ajung artistă. Ca să fiu prezentă pe scenă şi să fac o impresie bună obişnuiam să împrumut rochiile prietenelor mele pentru evenimente.  Nu credeam că o să mai am forţă să continui, de multe ori vrând să renunţ, însă am reuşit să depăşesc momentele alea”, a mărturisit celebra artistă
 
Se pare că la menţinerea tinereţii au contribuit morcovii. Anastasia Lazariuc a povestit că, desi nu a ţinut diete sau cure de slăbire, a avut perioade lungi când din frigiderul ei nu lipseau aceste rădăcinoase.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×