dulci nebuniidulcinebunii.ro

Când avea doar 5 ani, LINA a născut un băieţel perfect sănătos, devenind cea mai tânără mamă din lume! Cum arată ACUM, în 2017

Lina Medina a intrat în Cartea Recordurilor după ce, pe data de 14 mai 1939, a devenit cea mai tânăra mamă din istorie, născând la o vărstă extrem de fragedă: avea doar 5 ani, 7 luni si 21 de zile.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cazul copilei din Peru a sfidat toate legile medicinei. Mai ales că băieţelul a venit pe lume perfect sănătos, primind la naştere nota maximă, 10, din partea medicilor. Iniţial, s-a crezut că are o tumoare. După un consult mai atent, medicul Gerardo Lozada  a constatat că fata era însărcinată în 7 luni.  Şi astfel, la 14 mai 1939 Lina Medina a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a primit numele doctorului care a ajutat-o la naştere, Gerardo.

Curios este faptul că identitatea tatălui bebeluşului nu a fost niciodată aflat. Pe de altă parte, însă, Tiburelo Medina, tatăl Linei, a fost pus sub acuzare că a abuzat-o sexual pe fiica lui şi autorităţile l-au arestat, pentru ca mai apoi să îl elibereze din cauza lipsei dovezilor.

Gerardo Medina a dus o viaţă normală, din punct de vedere biologic, însă a murit din cauza unei boli la măduva spinării, la 40 de ani, demonstrându-se însă că decesul nu a avut nicio legătură medicală cu vârsta mamei sau cu modul în care a venit pe lume. De cealaltă parte, Lina trăieşte şi astăzi, având 83 de ani.

viewscnt
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933