Căntăreaţa RALUKA, scene „de groază” în timpul unui concert din satul Vlăsineşti! S-a văzut TOT. Ce s-a întîmplat cînd s-a luat lumina şi PRIMARUL a vrut să o sărute. GALERIE FOTO

Iuliana Spirache   
în Hotnews
23/08/2016, 00:01
Căntăreaţa RALUKA, scene „de groază” în timpul unui concert din satul Vlăsineşti! S-a văzut TOT. Ce s-a întîmplat cînd s-a luat lumina şi PRIMARUL a vrut să o sărute. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Locuitorii din Vlăsineşti au avut parte de o mare surpriză la concertul susţinut de Raluka. La finalul primei zile de sărbătoare a comunei, interpreta care în 2010 a dat hitul verii „I like the trumpet” a reuşit să îi înnebunească pe bărbaţii prezenţi la spectacol.

Alexandra Raluca Nistor, aşa cum este cunoscută frumoasa interpretă a pieselor „Out of your business”, „Aroma” şi „Aer”, nu a ezitat să îi provoace pe bărbaţii prezenţi la concert.

„Vă mulţumim din suflet, ne bucurăm mult că sîntem alături de voi în seara asta şi că ne faceţi să ne simţim atît de bine. Dacă voi aţi văzut băieţii mei, vreau să văd şi eu băieţii voştri. Avem mulţi bărbaţi aici?”, a întrebat Raluka.

Nu doar bărbaţii din satul Vlăsineşti au fost vrăjiţi de frumoasa căntăreaţă, ci şi primarul. „Raluka, noi sîntem nişte gazde bune. De cînd sînt eu primar, ne face plăcere să arătăm că sîntem gazde bune şi să nu uitaţi că aţi fost la noi”, a spus Lucian Trufin. Acesta i-a acordat o plachetă căntăreţei, după care a rămas fără sunet la microfon. „Cînd era să ne pupăm şi noi a căzut tensiunea, ca să vezi, ghinion”, a adăugat primarul, la care Raluka a replicat: ”aşa se întîmplă în filmele alea de groază”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×