dulci nebuniidulcinebunii.ro

Carmen Harra, declaraţii cutremurătoare despre ultimele momente ale Israelei

Carmen Harra, Israela Vodoz

Carmen Harra a vorbit despre moartea milionarei Israela Vodovoz, lansând o ipoteză şoc despre adevăratul motiv pentru care Israela s-ar fi izolat în ultima perioadă.

„Părerea mea este că Israela era mult mai în vârstă decât ştia lumea. Eu cred că Israela avea cel puţin 73-74 de ani. Era un om cu o suferinţă fizică. Ea simţea că pleacă, a avut multe probleme şi karme nerezolvate. Acest om din viaţa ei a contribuit la deteriorarea ei fizică. Totul a afectat-o material.

Dacă punem totul în balanţă, nu ştiu dacă această relaţie a fost un lucru pozitiv sau negativ, pentru că ea era atacată constant de această persoană. Ea nu avea, se pare, niciun sprijin moral sau sufletesc.

Nu cred că ea ar fi trăit mai mult de atât. A ştiut că este timpul ei şi a încercat această izolare. Trecerea în lumea de dincolo este mai simplă în izolare,” a explicat Carmen Harra în direct la emisiune „Star Magazin”.

Israela Vodovoz a murit, după ce astmul a împins-o la izolare. Milionara a fost găsită moartă în baia apartamentului său în noaptea de 9 martie.

Sursă: www.spynews.ro