dulci nebuniidulcinebunii.ro

O mai ţii minte pe Carmen Şerban?! Cum arată acum, la ani buni după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

carmen serban, carmen serban greutate, carmen serban 2017,carmen serban cum arata acum, carmen serban kilograme, galerie foto

Are 7 Discuri de Platină şi 8 de Aur şi este, fără doar şi poate una dintre cele mai de succes cântăreţe din industria muzicii de petrecere din România. De o vreme însă, nu s-a auzit mai nimic de ea.

Carmen Şerban a avut mari probleme cu greutatea, însă, din fericire pentru artistă, "exilul" departe de lumina reflectoarelor i-a fost benefic, cântăreaţa reuşind să dea jos peste 30 de kilograme şi arătând complet schimbat. Atât de mult că şi prietenele, cu greu, o mai recunosc.
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
 
Totodată, în ultimii ani, Carmen mărturiseşte că l-a descperit pe Dumnezeu, religia devenind pentru ea un veritabil modus vivendi. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!
 
"Eu mă rog Arhanghelului Gavril, dar mă rog şi lui Iisus Hristos şi Maici Domnului. Mă rog de dimineaţă până noaptea. La mine a devenit un mod de viaţă. Nu îi cer nimic lui Dumnezeu, eu îi mulţumesc cu fiecare ocazie", explică artista de muzică de petrecere.
 
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663