Cât de sexy era ELENA BĂSESCU în 2016, la mare! Cum a apărut în weekend, pe o plajă din Mamaia, în exact aceiaşi bikini roz. Dar să vezi cum îi vin ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/08/2017, 23:42
Cât de sexy era ELENA BĂSESCU în 2016, la mare! Cum a apărut în weekend, pe o plajă din Mamaia, în exact aceiaşi bikini roz. Dar să vezi cum îi vin ACUM GALERIE FOTO

Dacă în timpul orelor de lucru o putem vedea la Camera de Comeţ, în deuxpiece-uri elegante, Elena Băsescu nu ratează niciun weekend pe litoralul românesc!

Mai precis, pe plajele exclusiviste din Mamaia, unde fiica fostului preşedinte al ţării face adevărate furori. Iar dacă anul trecut, când încă mai era măritată, a avut câteva apariţii extraordinar de sexy, se pare că divorţul i-a priit. Cel puţin din punct de vedere fizic!

Elena a trecut cu brio „proba costumului de baie” – mai precis, a bikinilor de culoare roz, pe care fata lui Traian Băsescu i-a purtat si în 2016, şi anul acesta – afisând o siluetă de-a dreptul de invidiat, mai ales dacă ţinem cont de faptul că nu mai este tocmai la prima tinereţe, având 37 de ani, şi, nu în ultimul rând, că a trecut prin două naşteri.

Ce-i drept, câteva urmări există. Mai precis, anumite detalii ruşinoase sesizate la nivelul picioarelor şi la cel al burţii, după cum se poate vedea în ultimele imagini din galeria foto de mai sus. Dar, per total, Elena Băsescu poate fi inclusă, fără doar şi poate, în categoria „aşa da” a sezonului estival 2017.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×