dulci nebuniidulcinebunii.ro

Ce pensie are ADRIANA ILIESCU, după o viaţă la catedră

Adriana Iliescu, Eliza Iliescu, pensie, Adriana Iliescu pensie, profesor, cea mai batrana mama din Romania

Deşi s-a spus că nu are un trai tocmai îndestulat, cea mai bătrână mamă din România susţine că are cu ce să îşi crească fetiţa de 13 ani. Adriana Iliescu spune că îi ajunge pensia pe care o primeşte după o viaţă la catedră.

Înainte să devină cunoscută ca cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu era o profesoră renumită în cadrul Universităţii din Bucureşti. După o viaţă petrecută la catedră, Adriana Iliescu s-a retras la pensie pentru a-şi creşte liniştită fiica.

Fosta profesoară, care are acum 79 de ani, susţine că îi ajung cei aproape 2000 de lei pe care îi primeşte de la stat. ”Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu.”, a declarat Adriana Iliescu.

În 2005, Adriana Iliescu năştea la 34 de săptămâni de sarcină, după o fertilizare in vitro realizată de doctorul Bogdan Marinescu. Încă de atunci, cârcotaşii au început să îşi facă griji pe seama micuţei, spunând că cea mai în vârstă mamă din lume nu va avea cu cine să o întreţină.