dulci nebuniidulcinebunii.ro

Caz unic! Ea e femeia cu două vagine! Unde este situat al doilea. GALERIE FOTO

Nicci Triefenbach, o asistentă medicală în vârstă de 32 de ani din St Louis, Missouri, susţine că viaţa ei s-a transformat într-un coşmar, după ce medicii i-au descoperit o anomalie unică în istoria omenirii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Problemele au început în momentul în care tânăra americanca a început să simtă dureri puternice în zona inghinală. S-a internat de urgenţă şi, astfel, a fost diagnosticată cu uterus didelphus, aflând cu stupoare că are două vagine, ambele situate în acelaşi canal vaginal.

"Mă simt marginalizată şi anormală! Parcă sunt o ciudăţenie a naturii. Condiţia mea mi-a afectat radical viaţa. Este foarte dificil şi la fel de ruşinos să le explic partenerilor mei, înainte de a face sex, care este condiţia mea", se plânge Nicci.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695