Ce face dragostea din Răzvan Simion! A ratat avionul spre România

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/01/2016, 15:44
Ce face dragostea din Răzvan Simion! A ratat avionul spre România GALERIE FOTO

E cu capul în nori! Răzvan Simion nu a reuşit să se întoarcă la timp din vacanţa exotică pe care a petrecut-o alături de iubita lui, Lidia Buble. Prezentatorul de la „Neatza” nu a ajuns la emisiune, luni dimineaţă (11 ianuarie), deşi îşi anunţase fanii că va reveni pe micul ecran cu forţe proaspete şi noi aventuri de povestit.

Dani Oţil a prezentat singur emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1. Cu toate că colegul lui Oţil anunţase că va fi prezent în platou, se pare că Simion nu a ajuns la timp la aeroport şi a ratat zborul spre România. Matinalul s-a aflat în ultimele zile în Mauritius, acolo unde s-a relxata alături de iubita lui, cântăreaţa Lidia Buble (22 de ani).

Deşi prezentatorul declara cu o zi înainte că abia aşteaptă să revină, se pare că nu s-a organizat şi a pierdut avionul. “Nu ştiu dacă ne credeţi, da’ pe cuvânt de onoare că ne-a lipsit mult directul fiecărei dimineţi. Nu zic că nu ne-a plăcut în vacanţă. A fost frumos, cu prieteni, Sărbători, copii, ceva odihnă, meniuri cam exagerate, da’ e momentu’ să ne revedem si să trecem pe legume”, declara cu o zi înainte Răzvan Simion (35 de ani). Numai că socoteala de acasă se pare că nu s-a potrivit cu cea din târg.

„Răzvan este scuzat pentru prima dată în istoria lui de 35 de ani. A trecut o apă mai mare. Lui chiar îi este frică de apă. A pierdut avionul, dar mâine va fi aici. Eu mă întreţin azi cu Cătălin Oprişan”, a spus Oţil.

Lidia a avut grijă să arate tuturor unde e

Chiar dacă Răzvan a fost mai discret, Lidia a publicat imagini din vacanţă pe toate reţelele de socializare. După Revelion, amorezii au fugit de gerul din România şi au ajuns pe un tărâm de vis, în Mauritius, o ţară insulară din Africa. Cel mai scump sejur pentru o persoană ajunge la 2.000 euro, însă costurile nu au fost o problemă pentru cei doi. În noaptea de Anul Nou, Lidia a câştigat aproximativ 20.000 euro pe Valea Prahovei, din concerte.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×