O mai ţii minte pe Dana Războiu? Cum arată acum şi ce s-a ales de cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri după ce s-a retras de la TV!

în Femei frumoase
05/09/2018, 21:33
O mai ţii minte pe Dana Războiu? Cum arată acum şi ce s-a ales de cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri după ce s-a retras de la TV! GALERIE FOTO

O vedeam în fiecare seară la televiziunea publică. Era frumoasă, avea o dicţie perfectă, dar aducea şi veşti proaste, din păcate. A dispărut din faţa camerelor de filmat de ceva vreme, dar nu a stat degeaba.

Dana Războiu a revenit în viaţa publică de ceva vreme. Are un blog şi postează multe fotograii pe reţelele de socializare. Din jurnalista serioasă pe care o ştiam cu toţii, o adevărată profesionistă, s-a transformat într-o femeie aproape mondenă, care ne permite să vedem dincolo de seriozitatea din timpul când lucra la TVR.

Ce mai face una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la TVR, Dana Razboiu!

Căsătorită de un deceniu cu Bogdan Enoiu, un nume important din industria publicităţii din România, după un divorţ cu scandal de fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan, Dana spune că şi-a jucat perfect rolul de soţie şi de mamă pentru cei doi fii ai săi, Victor (13 ani), din prima căsătorie, şi Marc (7 ani). Pentru asta au ajutat-o şi studiile de psihologie făcute, dar recunoaşte că a citit şi absolut toate cărţile pe care le-a găsit despre parenting.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×